Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Pangaweruh Industri

  • Ngeunaan Jenis Bahan Béda tina Sikat Filamén

    Ngeunaan Jenis Bahan Béda tina Sikat Filamén

    Bahan utama pikeun sikat monofilamén nyaéta nilon (PA), PBT sareng PP sareng pepet.bahan béda boga kaunggulan sorangan.1. Nilon sikat filamén boga sipat mékanis alus teuing, titik softening tinggi, résistansi panas, koefisien gesekan low, ngagem lalawanan, anti sepuh, résistansi minyak, a ...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Ngeunaan Tilu Jenis Bahan PE (II)

    Pangaweruh Dasar Ngeunaan Tilu Jenis Bahan PE (II)

    3. LLDPE LLDPE nyaeta non-toksik, hambar jeung euweuh bauan, sarta dénsitas nyaeta antara 0,915 na 0,935g / cm3.Éta kopolimér étiléna sareng sajumlah leutik α-olefin kelas luhur dina kaayaan katalis, anu dipolimérisasi ku tekanan tinggi atanapi tekanan rendah.Struktur molekul konvérsi ...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Ngeunaan Tilu Jenis Bahan PE (I)

    Pangaweruh Dasar Ngeunaan Tilu Jenis Bahan PE (I)

    1. High-dénsitas poliétilén (HDPE) HDPE téh non-toksik, hambar jeung euweuh bauan, kalawan dénsitas 0.940-0.976g/cm3.Ieu produk polimérisasi dina tekenan low handapeun katalisis katalis Ziegler, jadi poliétilén dénsitas luhur disebut oge poliétilén tekanan low.Keunggulan: HD...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung kalemahan Bahan Nylon

    Kaunggulan jeung kalemahan Bahan Nylon

    Rumus molekul nilon ngandung gugus amido, gugus amido tiasa ngabentuk beungkeut hidrogén sareng molekul cai, ku kituna gaduh nyerep cai anu saé.Rupa-rupa sipat nilon bakal rupa-rupa gumantung kana jumlah cai diserep.Nalika nyerep Uap naek, kakuatan ngahasilkeun nilon bakal de...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Ngeunaan PP Twine

    Pangaweruh Dasar Ngeunaan PP Twine

    Bungkusan palastik Twine, disebut oge pp Twine, mengikat Twine sarta tali mengikat, nyaéta bahan plastik anu dilebur sarta extruded atawa ditiup kana pilem, lajeng motong kana strips sempit lebar tangtu.Saatos manjang sareng ngabentuk, éta tiasa janten bahan kalayan kakuatan anu luhur.Bahan baku tina ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tali PET?(ABDI)

    Naon kaunggulan tali PET?(ABDI)

    Salaku strapping héjo sarta ramah lingkungan sarta sabuk bungkusan, PET tali band packing sabuk boga kaunggulan hébat dibandingkeun PP packing sabuk na lambar beusi packing sabuk, nu bisa dibédakeun tina lima aspék handap.Kahiji, panyalindungan lingkungan ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tali PET?(II)

    Naon kaunggulan tali PET?(II)

    Kaopat, kinerja kaamanan.Tali piaraan boga laju elongation sarta laju tightening 10% -14%, sedengkeun beusi packing sabuk atawa kawat baja ngan boga laju elongation sarta tingkat tightening 3-5%.Dina basa sejen, tali piaraan bakal tightened leuwih pageuh tur éta ...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Ngeunaan Fishing Line

    Pangaweruh Dasar Ngeunaan Fishing Line

    Tali pancing bisa dibagi jadi dua kategori: garis monofilament jeung garis braided komposit dina watesan bentuk.Urut utamana benang nilon sareng benang karbon kalayan élastisitas anu luhur, sedengkeun anu terakhir mangrupikeun benang jalinan komposit anu élastisitasna rendah (kakuatan luhur ...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Ngeunaan Trimmer Line

    Pangaweruh Dasar Ngeunaan Trimmer Line

    Trimmer line, disebut oge garis mowing, mowing thread atawa garis motong jukut, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaéta garis dipaké pikeun mowing jukut.Diaméterna umumna antara 1.0-5.00mm sareng bahan aslina nyaéta nilon 6, nilon 66 atanapi nilon 12. ...
    Maca deui
  • Perkenalan prinsip ékstrusi sareng komposisi alat tina extruders

    Perkenalan prinsip ékstrusi sareng komposisi alat tina extruders

    Extruder asalna di Inggris dina abad ka-18, nalika éta extruder manual.Ku mecenghulna sistem listrik skala badag dina abad ka-20, extruders dioperasikeun listrik gancang ngaganti extruders manual.Naon prinsip ékstrusi sareng komposisi alat tina ext ...
    Maca deui
  • Metodeu dahar naon anu dianggo dina produksi extruder?

    Metodeu dahar naon anu dianggo dina produksi extruder?

    Alat-alat nu eupan hopper extruder disebut feeder bahan.Ieu mangrupikeun alat bantu palastik anu paling sering dianggo dina garis ekstrusi plastik.Dina produksi sabenerna, aya loba métode dahar guna minuhan sarat rupa extruders.1. Manual dahar;Nalika Chin ...
    Maca deui
  • Kumaha manjangkeun umur screw tina extruder plastik?

    Kumaha manjangkeun umur screw tina extruder plastik?

    Screw mangrupikeun salah sahiji komponén inti tina alat extruder plastik.Nalika nganggo éta, urang kedah terang kumaha manjangkeun umur screw tina extruder plastik.Pangropéa biasa dina pamakean sapopoé tina extruder plastik tiasa ngajantenkeun alat-alat éta langkung lami.Eusi pangropéa basajan nyaéta salaku ...
    Maca deui